Υλικά
1 πακέτο σπαγγέτι
3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
Ξύσμα από ½ λεμόνι
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Κοκορέτσι και αρνί στη σούβλα - Όλα τα μυστικά για το ψήσιμο από τον Πέτρο Συρίγο
Βράζετε τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι βάζετε το σκόρδο, το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και το μπούκοβο και σοτάρετε για 7-8 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να μαλακώσει το σκόρδο.
Αφού σουρώσετε τα μακαρόνια, ρίχνετε και αυτά στο τηγάνι. Ανακατεύετε καλά και πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το φρεσκοκομμένο πιπέρι και το ξύσμα λεμονιού.
[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]