Υλικά
3 μεγάλα αυγά
100 γραμμ. cottage cheese
Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
60 γραμμ. κρέμα γάλακτος 35%
2 φέτες σολομός καπνιστός
10 ντοματίνια
1 φέτα ψωμι χωριάτικο
Διαδικασία
Βάζουμε ενα τηγάνι στην εστία μας σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και το βούτυρο. Αφήνουμε να ζεσταθούν. Σε ενα μπολ χτυπάμε τα αυγά,προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Τα προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε συνεχώς.
Μετά από λίγο, πριν αρχίσουν να σφίγγουν, αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά. Προσοχή δεν το αφήνουμε όλη την ώρα πάνω γιατί θα παρά ψηθούν.
Ανακατεύουμε μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα, άλλοι τα θέλουν πιο αφράτα άλλοι πιο σφιχτά. Σερβίρουμε πάνω σε μια ψημένη φέτα ψωμί, λίγα ντοματίνια κομμένα στη μέση και από πάνω το cottage. Γαρνίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.