Στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας, η κυρία Κράτσα ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία και παρουσίασε μία ενδιαφέρουσα πρωτοποριακή έκθεση με τίτλο «Πόλεις του Κόσμου»: έξι μητροπόλεις χωρισμένες σε κατηγορίες ανάλογα με την ταυτότητα που έχουν κτίσει. «Ως marketing manager στις πόλεις αναζητώ και προβάλλω με το φακό μου την ταυτότητα που κτίζουν και τα σύμβολά τους, Παρθενώνας, Πύργος του Αϊφελ, Burj Kalifa κ.λπ., όπως συμβαίνει και με τα επώνυμα προϊόντα στην αγορά», εξηγεί η ίδια.
Πέθανε η ιστορικός Χρύσα Μαλτέζου- Συλλυπητήριο μήνυμα της Λίνας Μενδώνη
Πόλεις με παρελθόν, που αντλούν τη φήμη τους από την πολιτισμική τους προσφορά στην ανθρωπότητα, όπως Αθήνα και Παρίσι. Πόλεις με παρόν που έχουν επιρροή στο σύγχρονο κόσμο όπως το Λονδίνο και η Νέα Υόρκη.
Πόλεις με μέλλον, που εντυπωσιάζουν με τα γρήγορα άλματα και τη στόχευσή τους στο μέλλον, όπως η Σαγκάη και το Ντουμπάι. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στους εντυπωσιακούς χώρους του Αμερικανικού Πανεπιστημίου του Ντουμπάι και εγκαινιάστηκε από τον υπουργό Πολιτισμού και μέλος της βασιλικής οικογένειας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τον σεΐχη Nahyan Al Nahyan, με την παρουσία του πρύτανη, μελών της ακαδημαϊκής και της διπλωματικής κοινότητας και πολλών φίλων.
Ο υπουργός τόνισε ότι «η Κωνστάντια είναι μία πολίτης του κόσμου και στα τρία χρόνια παραμονής της στο Ντουμπάι ως στέλεχος πολυεθνικής εταιρίας άφησε τη σφραγίδα της με ποικίλες δραστηριότητες και ανέδειξε την ελληνική κοινότητα, η οποία γίνεται όλο και πολυπληθέστερη εκεί, όπως και τον ελληνικό πολιτισμό». Ο υπουργός της ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της και της ζήτησε να μην ξεχάσει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ηταν ένας ωραίος αποχαιρετισμός με έντονο περιεχόμενο της Κωνστάντιας προς το Ντουμπάι πριν φύγει για το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, όπου έγινε δεκτή στο διεθνούς φήμης πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ).