Υλικά
350 γραμμ. ταχινι με κακάο
200 γραμμ. κουβερτούρα
300 γραμμ. μουσλι ή δημητριακά
150 γραμμ. καρύδια ή αμύγδαλα
200 γραμμ. μέλι
Διαδικασία
Ζεσταίνουμε το μέλι. Σε ένα μπεν μαρι λιώνουμε τη σοκολάτα. Προσθέτουμε το μέλι στην λιωμένη σοκολάτα, αφαιρουμε από το μπαιν μαρί. Μετά βάζουμε τα δημητριακά ή μούσλι, τα καρύδια, και το ταχίνι με κακάο. Ανακατεύουμε να πήξει το μίγμα. Βάζουμε μεμβράνη σε μια παραλληλόγραμμη φόρμα κεικ, βάζουμε το μείγμα μέσα και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Μπορούμε να το βάλουμε και σε ταψί και, όταν κρυώσει, να το κόψουμε σε σχήμα μπάρας δημητριακών.
Ειδήσεις σήμερα
Σίσσυ Χρηστίδου: «Μαύρη νύχτα…» – Η ανατριχιαστική ανάρτηση της
Έβριζε και φώναζε – Το άγνωστο περιστατικό με Μενεγάκη και Μακρυπούλια