Υλικά – κορμός σοκολάτας
250 γραμμ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
100 γραμμ. γάλα
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
5 κουταλιές της σούπας κακάο
2 κουταλιές της σούπας ινδοκάρυδο
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ
1 βανίλια
1 κουταλιά της σούπας ινδοκάρυδο (πασπάλισμα)
Διαδικασία
Βάζετε όλα σας τα υλικά, εκτός από τα μπισκότα, σε ένα μπολ. Ανακατεύετε καλά τα υλικά σας με ένα κουτάλι και κατόπιν με τα χέρια σας, ώστε να ενσωματωθούν καλά. Σπάτε τα μπισκότα με τα χέρια σας και τα προσθέτετε στο μίγμα. Ανακατεύετε καλά.
Απλώνετε πλαστική μεμβράνη σε μια φόρμα για κέικ, αφήνοντας περιθώριο και από τις δύο πλευρές στο πλάι. Πασπαλίζετε με ινδοκάρυδο και κατόπιν αδειάζετε μέσα το μίγμα σας. Σκεπάζετε καλά και τοποθετείτε στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει, το βγάζετε από το σκεύος, σερβίρετε και απολαμβάνετε!
Extra tip
Αν θέλετε να κάνετε νηστίσιμη εκδοχή, ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή…
400 γρ. κουβερτούρα
1 ½ κ.σ μέλι
100 γρ Ταχίνι
2.5 κ.σ κακάο
200 γρ. χαλβάς με βανίλια
150 γρ. κορν φλεικς
100 γρ. σταφίδες σουλτανίνες
100 γρ. καρύδια
100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
Τα ζώδια την Τρίτη 16 Απριλίου
Η Μάγισσα: Το αιματοβαμμένο φινάλε, ο πανικός στο Twitter και η Μαρία Κίτσου σε ρόλο έκπληξη