Υλικά
- Λουκάνικο χωριάτικο
- Πολύχρωμες πιπεριές
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, ρίγανη
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Διαλέγουμε τις πιπεριές που προτιμάμε, πράσινες, κόκκινες ή πορτοκαλί, τις ξεσποριάζουμε και τις κόβουμε σε ομοιόμορφες λεπτές φέτες. Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε το λουκάνικο κομμένο σε χοντρές φέτες.
Αφού το τηγανίσουμε 3-4 λεπτά και από τις δυο πλευρές, ρίχνουμε τις πιπεριές. Συνεχίζουμε το τηγάνισμα για 5 ακόμα λεπτά και σβήνουμε με τσίπουρο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα και ρίγανη ή θυμάρι. Ο μεζές είναι έτοιμος και σερβίρεται ζεστός.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Survivor 5 trailer 28/2: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με την Βρισηίδα
- Η Αντζελίνα Τζολί κέρασε… ξίδι τον Μπραντ Πιτ
- Survivor: Βγήκε στον τάκο και «πάγωσαν» οι αντίπαλοι – Το όνομα που κανείς δεν περίμενε [βίντεο]
- Η πρώην Μις Ουκρανία έβγαλε τα τακούνια και πήρε το όπλο της
- Χώρισαν πριν λίγους μήνες αλλά είναι και πάλι μαζί
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr