Υλικά
- 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 ώριμες μέτριες ντομάτες σε λεπτές φέτες
- 250 γραμμ. φέτα
- 4 αυγά
- 1 πρέζα πάπρικα
- Αλάτι
- Μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Παίρνουμε 4 πυρίμαχα πιατάκια και βάζουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο στο καθένα. Μοιράζουμε τις φέτες ντομάτας στα πυρίμαχα πιατάκια. Κόβουμε τη φέτα σε 8 φέτες και βάζουμε από 2 φέτες σε κάθε ένα από τα πιατάκια.
Σπάμε απαλά ένα αυγό πάνω από τη φέτα, πασπαλίζουμε με πάπρικα και αλατοπίπερο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Σερβίρουμε ζεστά, γαρνίροντας αν θέλουμε με φρέσκια ρίγανη.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Επανασύνδεση για Παπαγεωργίου – Snik; Η κίνηση που τους πρόδωσε!
- Survivor 5: Ποιος Τριαντάφυλλος; Με αυτόν τον τραγουδιστή θα κάνει μπαμ ο Ατζούν
- MAD VMA 21: Ελένη Φουρέιρα σε αγόρια: «Να αγαπάτε και να σέβεστε τις γυναίκες»
- Λύγισε ο Γιώργος Παπαδάκης για την αδικοχαμένη Μαίρη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter