Υλικά
1500 γραμμ. χοιρινό λαιμό
Αλάτι, πιπέρι
Πάπρικα
Taste Atlas: Κορυφαίο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στην Ευρώπη τα μελομακάρονα
2 σκελίδες σκόρδο
Θυμάρι
Διαδικασία
Ζητάτε από τον χασάπη χοιρινό λαιμό. Να σας το κόψει σε φέτες, πάχους 1 1/2 δάχτυλο, να το χτυπήσει με το σφυρί ή να το περάσει από τη μηχανή του σνίτσελ. Αυτό θα σας μαλακώσει το κρέας.
Έπειτα το κόβετε σε λωρίδες και μετά κάθετα, ώστε να πάρετε μικρές μπουκιές πλατιές. Έπειτα του κάνετε μια μαρινάδα, βάζοντας τα σε ένα μπολ με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, σκόρδο, θυμάρι. Το αφήνετε αν μπορείτε για 1 μέρα ολόκληρη στο ψυγείο. Θα σας μαλακώσει αρκετά το κρέας. Τα περνάτε από τα ξυλάκια και ψήνετε στο BBQ.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr