Υλικά
1 πακέτο σφολιάτα
5 φέτες κασέρι
5 φέτες ζαμπόν
1 μεγάλη ή 2 μικρές ντομάτες κομμένες σε φέτες
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]
Η τέλεια συνταγή με τη γαλοπούλα που περίσσεψε - Φτιάξτε το νοστιμότερο σουφλέ
Διαδικασία
Ανοίγετε το φύλλο σφολιάτας και αλείφετε με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια βάζετε πάνω στο φύλλο από 5 φέτες ζαμπόν, 5 φέτες τυρί και, τέλος, τις φέτες ντομάτα και το μπέικον ψιλοκομμένο.
Καλύπτετε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτα και αλείφετε με ελαιόλαδο. Βάζετε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε για 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr