Υλικά
100 γραμμ. φρέσκο κέιλ
½ φλιτζ. κινόα
6-8 φράουλες κομμένες σε ροδέλες
1 χούφτα αμύγδαλα
Για το dressing
3 κουταλιές της σούπας ξίδι βαλσάμικο
3 κουταλιές της σούπας λάδι
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια
Διαδικασία
Βράζετε την κινόα με τη διπλάσια ποσότητα νερού μέχρι να ρουφήξει εντελώς το νερό. Σπάτε σε γουδοχέρι τα αμύγδαλα έτσι ώστε να γίνουν μικρά κομματάκια. Παράλληλα, ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη σος.
Σε ένα μεγάλο πιάτο σαλάτας προσθέτετε το κέιλ, την κινόα, τις φράουλες και τα αμύγδαλα. Περιχύνετε με τη σος από βαλσάμικο.