Υλικά
4 εκ. ρίζας τζίντζερ
2 μεγάλα γκρέιπφρουτ, χωρίς φλούδα
1 μεγάλο αγγούρι
1 φλιτζ. baby σπανάκι
1 φλιτζ. φρέσκια μέντας
Διαδικασία
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Κόβετε το τζίντζερ, το γκρέιπφρουτ και το αγγούρι σε φέτες και τα αφήνετε στην άκρη.
Το μεγάλο στόμιο του αποχυμωτή αργής σύνθλιψης δίνει τη δυνατότητα να περάσετε από τον αποχυμωτή το σπανάκι και στη συνέχεια τη φρέσκια μέντα, χωρίς να χρειαστεί να τα ψιλοκόψετε.
Περνάτε από τον αποχυμωτή και το τζίντζερ, το γκρέιπφρουτ και το αγγούρι. Σερβίρετε σε δυο ποτήρια και απολαμβάνετε.