Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
450 γραμμ. κολοκύθα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι
30 γραμμ. φέτα
Φύλλα κόλιανδρου
Βαλσάμικο
Διαδικασία
Ξεφλουδίζετε και βγάζετε τα σποράκια από την κολοκύθα. Την κόβετε σε παχιές φέτες. Ρίχνετε ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε. Βάζετε τις φέτες σε ταψί και τις ψήνετε στους 200°C στο φούρνο.
Τις γυρίζετε μέχρι να μαλακώσουν, για 20 λεπτά. Τις βγάζετε και τις βάζετε σε μια πιατέλα. Στρώνετε πάνω από την κολοκύθα τα κομμάτια φέτας και τα φύλλα κόλιανδρου. Περιχύνετε με βαλσάμικο.