Υλικά
300 γραμμ. φλούδες από μανταρίνια (περίπου 10 μανταρίνια)
250 γραμμ. αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι ζάχαρη
500 γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα
4 φρυγανιές τριμμένες
Διαδικασία
Βράζετε τις φλούδες για 10 λεπτά σε μπόλικο νερό να μαλακώσουν. Τις σουρώνετε και τις χοντροκόβετε στο μπλέντερ. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε τη ζάχαρη, το ένα ποτήρι νερό και τις χοντροκομμένες φλούδες. Τις βράζετε μέχρι να δέσουν σαν μία αραιή ζύμη που πλάθετε.
Χοντροκόβετε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ και τα προσθέτετε στα μανταρίνια. Προσθέτετε και τη φρυγανιά και αφήνετε να κρυώσει. Πλάθετε μικρά μπαλάκια. Σε μπεν-μαρί λιώνετε τη σοκολάτα και βουτάτε με ένα πιρούνι το κάθε μπαλάκι από μανταρίνι. Τα βάζετε σε ένα αλουμινόχαρτο και τα αφήνετε να κρυώσουν.