Υλικά
1 κιλό πατάτες baby
10 γραμμ. ξηρός κόλιανδρος
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
2 ποτήρια σάλτσα ψητού
40 γραμμ. βούτυρο
60 ml ελαιόλαδο
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Κοκορέτσι και αρνί στη σούβλα - Όλα τα μυστικά για το ψήσιμο από τον Πέτρο Συρίγο
Πλένετε πολύ καλά τις πατάτες, τις κόβετε αν θέλετε στη μέση και τις βάζετε σε ταψί, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Σοτάρετε τον κόλιανδρο σε ένα τηγάνι και ρίχνετε το κρασί και τη σάλτσα του ψητού.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο. Μετά αναμιγνύετε τη σάλτσα με τις πατάτες. Μαγειρεύετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για 40-50 λεπτά.