Υλικά
Για τη γέμιση
2 φλιτζ. βατόμουρα, φρέσκα ή κατεψυγμένα
2 φλιτζ. κεράσια χωρίς κουκούτσια
3 μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κομμάτια
¾ φλιτζ. καστανή ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα φράουλα
3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ
50 γραμμ. βούτυρο, λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
¼ μοσχοκάρυδο
Για τα στρούντελ
Κουραμπιέδες με ελαιόλαδο και αλισίβα - Θα λατρέψετε αυτή την πανεύκολη συνταγή
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας νερό
2 φύλλα σφολιάτας
Διαδικασία
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα βατόμουρα, τα κεράσια, τα μήλα, τη ζάχαρη, τη μαρμελάδα φράουλα, το κορν φλάουρ, το λιωμένο βούτυρο, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και ανακατεύετε καλά.
Αφήνετε το μείγμα στην άκρη. Σε ένα μικρό μπολ χτυπάτε το αυγό με 1 κ.σ. νερό και αφήνετε στην άκρη. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε τα φύλλα σφολιάτας. Κόβετε κάθε φύλλο στα 3 κατά μήκος. Κόβετε την κάθε λωρίδα ζύμης και σε 3 κομμάτια για να πάρετε 18 συνολικά κομμάτια ζύμης.
Στην άκρη κάθε κομματιού σφολιάτας βάζετε μία κουταλιά γέμισης. Τυλίγετε τις άκρες του κάθε φύλλου προς τα μέσα, ώστε να σκεπάσετ λίγο τη γέμιση και τυλίγετε σε ρολό. Αλείφετε την άκρη του κάθε φύλλου με λίγο αυγό και κλείνετε το ρολό να σφραγίσει. Χαράζετε απαλά την επιφάνεια από κάθε ρολό και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Στρώνετε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και βάζετε τα μίνι ρολά. Ψήνετε για 25-30 λεπτά στο προθερμασμένο φούρνο. Αφαιρείτε τα στρούντελ από το φούρνο, τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.