Υλικά
3 πιπεριές ψιλοκομμένες
8 αυγά
4 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένη
3-4 κουταλιές της σούπας κίτρινο τυρί τριμμένο
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 πρέζα πάπρικα
2 κουταλιές της σούπας σόδα ή ανθρακούχο νερό
Ελαιόλαδο για το ταψί
Διαδικασία
Taste Atlas: Κορυφαίο χριστουγεννιάτικο έδεσμα στην Ευρώπη τα μελομακάρονα
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Λαδώνετε ελαφρώς ένα μέτριο ταψί. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάτε τα αυγά με το σύρμα, μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε τις πιπεριές, τη γαλοπούλα, το τυρί και ανακατεύετε. Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε την πάπρικα. Συνεχίζετε το ανακάτεμα με το σύρμα, μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά.
Αδειάζετε το μείγμα στο ταψί και ψήνετε για περίπου 25-30 λεπτά ή μέχρι να δέσει το μείγμα και να ροδίσει η ομελέτα. Ξεφουρνίζετε, αφήνετε να κρυώσει ελαφρώς και σερβίρετε την ομελέτα φούρνου χλιαρή.