Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
200 γραμμ. βούτυρο
3-4 κουταλιές της σούπας κακάο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
Διαδικασία
Σε τηγάνι, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, λιώνετε το βούτυρο. Προσθέτετε το κακάο, το οποίο το έχετε κοσκινίσει. Όταν ενωθούν, προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα.
Ανακατεύετε με ξύλινη σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αποσύρετε από τη φωτιά και μεταφέρετε το άλειμμα σε αποστειρωμένα βαζάκια. Όταν κρυώσουν καλά, τα αποθηκεύετε στο ψυγείο.