Υλικά
250 γραμμ. καβουρόψιχα μαγειρεμένη
2 σέλερι ψιλοκομμένα
1 ξινόμηλο ψιλοκομμένο
Χυμό από 2 λάιμ
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
2 ραπανάκια σε φέτες
1 αγγούρι σε φέτες
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
6 φέτες ψωμί σικάλεως
Διαδικασία
Αναμειγνύετε όλα τα υλικά εκτός από το ψωμί σε μεγάλο μπολ. Το καλύπτετε με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο, για 30 λεπτά, να δέσουν οι γεύσεις.
Ετοιμάζετε τα φρυγανισμένα ψωμιά: στρώνετε τις φέτες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, τις ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε και τις ψήνετε στο γκριλ, για 5-6 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμες, σερβίρετε πάνω τους την καβουροσαλάτα και καλύπτετε από πάνω με άλλη μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί.