Υλικά
Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ - Η πιο επιτυχημένη συνταγή που αξίζει να φτιάξετε
5 αυγά
2 λίτρο γάλα
80 γραμμ. άχνη ζάχαρη
40 γραμμ. αλάτι
1 κιλό αλεύρι
80 ml ηλιέλαιο
3-4 μπισκότα
100 γραμμ. μερέντα
Διαδικασία
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ, εκτός από τα μπισκότα και τη μερέντα, και μόλις γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός, τα περνάτε από το σουρωτήρι έτσι ώστε να αποφύγουμε τυχόν σβώλους που θα δημιουργηθούν από το αλεύρι.
Ρίχνετε κουταλιά-κουταλιά το χυλό στην κρεπιέρα, ψήνετε και από τις δύο πλευρές τις κρέπες, γεμίζετε με μερέντα και τριμμένο μπισκότο, διπλώνετε και σερβίρετε.