Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν διερχόμενη μηχανή αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να εξαφανιστεί.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9 το βράδυ στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε μηχανή με δύο αναβάτες να σταματήσει για έλεγχο.
Άγνωστο για ποιο λόγο, ο οδηγός της μηχανής ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς τη Μεταμόρφωση.
Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της περιοχής και στη συμβολή των οδών Λύρας και Καλυφτάκη, η μηχανή έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συνελήφθη.
Για την υπόθεση συνελήφθη και ο συνεπιβάτης, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Και οι δυο αναβάτες είναι Έλληνες, ηλικίας 20 ετών.
Ειδήσεις Σήμερα
- Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες μέχρι την Κυριακή του Πάσχα – Η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη [βίντεο]
- Μεγάλη Παρασκευή: Τι συμβολίζει η σημερινή ημέρα – Ο επιτάφιος θρήνος – Τα τροπάρια και τα εγκώμια της ημέρας
- Ακίνητα: Χρυσές μπίζνες για ξένους επενδυτές – Υψηλά ενοίκια και άνοδος στην αξία διπλασιάζουν την επένδυση