Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
6 μπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη
300 γραμμ. γιαούρτι με 2% λιπαρά
2 κουταλάκια του γλυκού φρουκτόζη
Λίγα μύρτιλλα
7-8 φράουλες
Διαδικασία
Σε μπολ αναμειγνύετε το γιαούρτι με την φρουκτόζη. Σε γυάλινα μπολ ή βαζάκια ρίχνετε το μείγμα γιαουρτιού, προσθέτετε λίγες φράουλες και μύρτιλλα, μπισκότα (τα έχετε σπάσει με τα χέρια σας) και συνεχίζετε με γιαούρτι, δημιουργώντας στρώσεις. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρείτε στο ψυγείο για λίγες ώρες.