Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μπορώ να παρέμβω στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού για το καζίνο. Στο τέλος ο διαγωνισμός θα καταλήξει σε έναν πλειοδότη. Επιθυμία μου ήταν να έχει ανακοινωθεί ο πλειοδότης μέσα στον Νοέμβριο. Αυτό δεν κατέστη εφικτό, πάμε για λίγο αργότερα. Ελπίζω να είναι στις αρχές Δεκεμβρίου. Εντός του 2019 θέλουμε να έχουν λήξει όλες οι δικές μας εκκρεμότητες ώστε να μπορεί η εταιρεία από τις αρχές του 2020 να προχωρήσει το έργο. Είμαστε στην τελική ευθεία».
Ο υπουργός ανέφερε σχετικά με την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου: «Ευτυχώς εξελέγη μια κυβέρνηση που μετά από δεκαετίες έρχεται και μειώνει τους φόρους», ενώ σε ερώτηση για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από την 1η Ιανουαρίου του 2020 η Ελλάδα να μπει ξανά στη λίστα με τις χώρες του διαπραγματεύσιμου ρίσκου σχολίασε: «Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, οι οποίες τα τελευταία 7-8 χρόνια δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν ισότιμα τους ανταγωνιστές τους στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, μπορούν πλέον να παίρνουν δάνεια από τις τράπεζες, να εκδίδουν εγγυητικές επιστολές, να παίρνουν πράγματα με πίστωση και άρα να ανταγωνίζονται τις άλλες εταιρίες επί ίσοις όροις».
Ο Δένδιας ενημέρωσε τον Μητσοτάκη για τη νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων και τον θόλο
Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με τους διοικητές νοσοκομείων ο υπουργός δήλωσε: «Ωραίος ο κανιβαλισμός, αλλά πρέπει να έχει και κάποια όρια. Ο κ. Πατέρας επελέγη από μια διαδικασία, πήρε τη θέση, έγινε η φασαρία και παραιτήθηκε. Ο κ. Κικίλιας έχει βάλει στη συγκεκριμένη διαδικασία κάτι πολύ σημαντικό που δεν υπήρχε πριν. Κάθε τρεις μήνες οι διοικητές των νοσοκομείων θα αξιολογούνται βάσει αποτελεσμάτων και θα μπορούν να παύονται αζημίως. Αυτή είναι μια σημαντική ασφαλιστική δικλείδα που θα δώσει στον υπουργό Υγείας τη δυνατότητα να παρακολουθεί τη χρηστή διοίκηση των νοσοκομείων. Όλοι μπορούν να μας ασκήσουν κριτική, ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτά που έχει κάνει, δεν μπορεί».
Ακόμη, για τον θεσμό του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος είπε: «Δεν μπορεί κάποιος να λέει άλλα και μετά να τα αναιρεί. Με έχουν βγάλει στα μανταλάκια εδώ και δυόμισι χρόνια για μια κυρία που με το ονοματεπώνυμό της στη Βουλή λέει τα αντίθετα απ’ αυτά που φέρεται να είπε ως μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος. Της προσφέρθηκε η ασυλία για να πει αυτά που δεν γνωρίζει, όχι αυτά που γνωρίζει. Γιατί αν τα γνώριζε και ήταν σίγουρη, θα τα έλεγε και επώνυμα. Έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των προστατευόμενων μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος. Περιμένω να τελειώσει η ιστορία αυτή και θα διεκδικήσω αποζημίωση από το ελληνικό Δημόσιο».
Τέλος δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης: «Το να λέει κάθε βουλευτής από ένα όνομα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάνει ζημιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός της χώρας, έχει την εμπιστοσύνη της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ας τον αφήσουμε να αποφασίσει».