Γράφει ο Άρης Σώζος
Στολές αεροσυνοδών
Οι περίεργες kinky στολές που βλέπουμε να φοράνε οι εντυπωσιακές αεροσυνοδοί στην Ιαπωνία, δεν μένουν μόνο για τα αεροπλάνα. Ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα που παρατηρούνται, είναι η κλοπή αυτών των στολών και η πώληση τυς στη μαύρη αγορά.
Λέγεται μάλιστα πως η «βιομηχανία» αυτή φτάνει στα νούμερα της παραγωγής πορνό. Οι Ιαπωνικές Αερογραμμές φυσικά δεν πωλούν τα προϊόντα τους, αλλά φαίνεται πως υπάρχει κόσμος που βάζει…χέρι.
Ακατέργαστα αμύγδαλα
Εκτός από ένα παραθυράκι του νόμου που επιτρέπει την πώληση στις αγορές των αγροτών όπου και τα παρασκευάζουν, το να πουλάς ακατέργαστα αμύγδαλα θεωρείται παράνομο στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς πρέπει να περνούν υποχρεωτικά παστερίωση.
2025: Όλες οι... μακάβριες προβλέψεις του Νοστράδαμου και της Μπάμπα Βάνγκα - Πού έπεσαν μέσα την περασμένη χρονιά;
Αυτός ο νόμος έχει τεθεί σε εφαρμογή, για τον απλούστατο λόγο ότι το αμύγδαλο, είναι το κύριο συστατικό παρασκευής του κυανίου, που ως γνωστό είναι δηλητήριο. Από την άλλη, οι μανιακοί με τα βιολογικάπροϊόντα, θέλουν να τρώνε ακατέργαστα αμύγδαλα υποστηρίζοντας ότι κάνει καλό στην υγεία τους. Σε κάθε περίπτωση, ειδικά στον Αμερικανικό Νότο, τα ακατέργαστα αμύγδαλα είναι από τα τοπ προϊόντα της μαύρης αγοράς.
Χαρακτήρες online παιχνιδιών
Όταν είχε πρωτοξεκινήσει αυτό το φαινόμενο, οι έμποροι ήταν στην πραγματικότητα οι ίδιοι οι παίκτες. Έφερναν έναν χαρακτήρα από online παιχνίδι στο Internet στο επιθυμητό level (που συνήθως ήταν μεγάλο) και χάρη στα forums και στις λοιπές κοινότητες, κατάφερναν να πωλούν τους χαρακτήρες σε ανίδεους παίκτες οι οποίοι είχαν πραγματικό ρευστό. Το ίδιο ακριβώς συνέβαινε και με τα εικονικά κέρδη.
Αυτό οδήγησε στη δημιουργία κάποιων συμμοριών από χάκερς οι οποίοι έκλεβαν τα accounts των παικτών και στη συνέχεια ζητούσαν, και συχνά έπαιρναν, «λύτρα» για να επιστρέψουν. Όπως και να χει, ο λογαριασμός ήταν πάντα κάτι το οποίο μπορούσες να πουλήσεις πανεύκολα σε έναν μανιακό online player Κορεάτη.
Σπέρμα ταύρου
Όχι δεν είναι αστείο ούτε κακόγουστη φάρσα. Το σπέρμα του ταύρου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στους αγρότες που έχουν μεγάλα κοπάδια και θεωρείται «χρυσάφι» για τους εκτροφείς, που προσπαθούν να γονιμοποιήσουν τα ζώα τους και να αυξήσουν την παραγωγή τους.
Αυτό έχει οδηγήσει κάποιους «εμπόρους», να εμπορεύονται το σπέρμα των πολύ κοτσονάτων ταύρων τους, που εκσπερματώνουν πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Όχι μόνο δεν πάει χαμένο, αλλά φέρνει πολλά «κάτω από το τραπέζι δολάρια». Το σπέρμα φυλάσσεται σε ειδικά θερμός και στη συνέχεια πωλείται στους ενδιαφερόμενους.