Υλικά
6 αυγά
5 ντοματες ώριμες τριμμένες χωρίς την φλούδα ή 1 συσκευασία ντοματά κον κασέ
150 γραμμ. φέτα τριμμένη
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
½ φλιτζ. ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι
Αλάτι & μαύρο φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
Διαδικασία
Ζεσταίνετε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ανακατεύετε και προσθέτετε τις ντομάτες. Ανακατεύετε και σιγοβράζετε τη σάλτσα περίπου για 6-8 λεπτά ή μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Σπάζετε τα αυγά σε ένα μπολ, τα χτυπάτε πολύ ελαφρά και προσθέτετε τη φέτα τριμμένη, λίγο αλάτι (ή καθόλου αν η φέτα είναι αλμυρή) και πιπέρι. Ρίχνετε το μίγμα στο τηγάνι και, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, ψήνετε μέχρι να πήξουν τα αυγά. Στο τέλος προσθέτετε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρετε!
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
- Χαμός στο Big Brother: Κυκλοφόρησε ροζ βίντεο παίκτη
- Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη
- Άγγελος Λάτσιος: H απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση του [εικόνα]
- Αυτή είναι η εικόνα της Φαίης Σκορδά χωρίς μακιγιάζ
- Σούσουρο με τη νέα ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter