Υλικά
- 500 γραμμ. γλυκοπατάτες
- 2 πατάτες σε κυβάκια
- 1 πράσο
- 1 κρεμμύδι
- 2 λίτρα ζωμός από κοτόπουλο
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- Λίγο πιπέρι
Διαδικασία
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Σοτάρουμε όλα τα τα λαχανικά, χοντροκομμένα, με το βούτυρο για 7-8 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό (ή το νερό και τους κύβους) και το αλατοπίπερο. Βράζουμε τη σούπα σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά και την πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Μεταφέρουμε τη σούπα στην κατσαρόλα και της δίνουμε μια βράση. Εάν θέλουμε τη σερβίρουμε στο πιάτο με τραγανά κρουτόν και λίγη πάπρικα.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Σία Κοσιώνη & Κώστας Μπακογιάννης: Δεν αλλάζουν τις συνήθειές τους
- Δύσκολες ώρες για δύο ζώδια – Πρόβλεψη «σεισμός» από τον Κώστα Λεφάκη
- Δυστυχώς προειδοποίησε η Άση Μπήλιου – Εντάσεις και χωρισμός για δύο ζώδια
- Ελένη Μενεγάκη: Έβαλε πουκάμισο των 100 ευρώ για να πάει στο περίπτερο
- Μαρίνα Πατούλη: Είναι χρυσή μέχρι και η κουζίνα της – Φωτογραφία από το σπίτι της
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου για την επίθεση που δέχεται – Τι απαντά για τα μηνύματα μίσους και τον Φιντιρίκο [βίντεο]
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr