Υλικά
2 κουτιά γάλα εβαπορέ
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια
1 φλιτζ. πραλίνα φουντουκιού
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Διαδικασία
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το εβαπορέ, το ζαχαρούχο και τη βανίλια και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Σταδιακά προσθέτετε την πραλίνα φουντουκιού και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 3 λεπτά να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μεγάλο μεταλλικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες. Σερβίρετε πασπαλισμένο με χοντροκομμένα αμύγδαλα.
Από το περιοδικό ΤΥΠΟΣ TV που κυκλοφορεί με την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ELEFTHEROSTYPOS.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Αλαλούμ με τους φόρους σε αναδρομικά συνταξιούχων – Γιατί το Δημόσιο δεν εφαρμόζει αποφάσεις του ΣτΕ
- Ολυμπιακοί Αγώνες: Απίστευτος Γκολομέεβ – Πανηγυρικά στον τελικό των 50μ. ελεύθερο
- Καύσωνας: Η αναλυτική πρόγνωση και τα μέτρα για τον «αεροχείμαρρο» που μας καίει
- ΣΥΡΙΖΑ και καύσωνας: Τα «μέτρα προστασίας» στη γλώσσα του σημαίνει «αργία»!
- ΕΟΔΥ: Πού θα γίνονται δωρεάν rapid test το Σάββατο (31/7)
- Καύσωνας: Ποιες οργανωμένες παραλίες θα ανοίξουν δωρεάν για τους πολίτες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter