TO SPOT
Εδώ και έναν χρόνο, το Donkey Breakfast έχει καταφέρει να γίνει ο N#1 αγαπημένος προορισμός για brunch. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αφού η ιδιοκτήτρια Σέβη Βεντουλίδου ορμώμενη από την αγάπη της για τη δημιουργική κουζίνα, σχεδίασε ένα menu με πρωτότυπες gluten free, vegetarian ή vegan προτάσεις.
ΤΟ ΠΙΑΤΟ
Crispy pancake, λιωμένο camembert, προσούτο και γλυκό του κουταλιού Φλούδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS. Ένα πιάτο σκέτη απόλαυση. Η γλυκιά γεύση από το παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού CITRUS ενώνεται με την αλμυρή, τραγανή υφή των pancakes δημιουργώντας ένα ασυναγώνιστο γευστικό ταίριασμα. Η ιδέα πίσω από την συνταγή οφείλεται στο βραβευμένο chef Αλέξανδρο Τσιοτίνη ο οποίος φημίζεται για τους απρόσμενους γευστικούς συνδυασμούς.
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το σημείο, να δοκιμάσετε τα crispy pancakes με γλυκό του κουταλιού Φλούδα Χιώτικου Μανταρινιού CITRUS και να αφεθείτε σε μία εμπειρία απόλαυσης, όπου η παράδοση συναντά τη δημιουργικότητά και μαγεύουν τον ουρανίσκο..
Με αυτή τη συνταγή, να είστε σίγουροι πως το brunch θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!
Donkey Breakfast, Θεσσαλονίκη, Σκρά 3, 54622
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε Instagram, Facebook και Twitter