1 μπαγκέτα σε φέτες
200 γραμμ. γκοργκοντζόλα
Βούτυρο
Καρύδια
Μέλι
Διαδικασία
Σαλάτα με κινόα και τόνο - Η πιο cool συνταγή για ένα ελαφρύ βραδινό
Κόβετε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες και τις περνάτε από ένα τηγανάκι με βούτυρο. Τις τηγανίζετε μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Αλείφετε με την γκοργκονζόλα και γαρνίρετε με καρύδια και μέλι. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τυρί και αλλαντικό της αρεσκείας σας!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr