1 μπαγκέτα σε φέτες
200 γραμμ. γκοργκοντζόλα
Βούτυρο
Καρύδια
Μέλι
Διαδικασία
Κόβετε την μπαγκέτα σε λεπτές φέτες και τις περνάτε από ένα τηγανάκι με βούτυρο. Τις τηγανίζετε μέχρι να πάρουν ελαφρύ χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Αλείφετε με την γκοργκονζόλα και γαρνίρετε με καρύδια και μέλι. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τυρί και αλλαντικό της αρεσκείας σας!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr