Υλικά
2 τεμάχια λουκάνικου χωριάτικο
2 πιπεριές κόκκινες κέρατο
2 πιπεριές πράσινες κέρατο
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
1 πιπεριά τσίλι
1 ποτηράκι κρασί ή μπύρα
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
1 συσκευασία κον κασέ ντομάτα ή 4 φρέσκιες ντομάτες
Ρίγανη
Αλάτι & πιπέρι
[fwduvp preset_id=”test” playlist_id=”Test”]
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Διαδικασία
Κόβετε τα λουκάνικα σε χοντρές φέτες και τα βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι. Αν έχει αρκετό λίπος το τηγάνι, μην προσθέσετε ελαιόλαδο. Σοτάρετε και συγχρόνως κόβετε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια στη μέση και μετά σε ακανόνιστα κομμάτια.
Προσθέτετε το κρεμμύδι στο τηγάνι με τα λουκάνικα και μετά τις πιπεριές. Σοτάρετε και ανακατεύετε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Στη συνέχεια προσθέτετε τον πελτέ, συνεχίζετε να ανακατεύετε και σβήνετε με το κρασί.
Αφήνετε να βράσει για περίπου 15 λεπτά και σερβίρετε με φρέσκια ρίγανη και φέτα.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr