Η συνέντευξη της Άριελ Κωνσταντινίδη στο Super Κατερίνα
«Αυτό που με απασχολεί πάρα πολύ είναι ότι το παιδί έχει τη μητέρα και τα αδέρφια του. Είμαστε πλήρεις. Αργότερα με απασχολεί να υπάρχει και ένας πατέρας που είναι και μάνα του. Η αγάπη δεν έχει να κάνει με το DNA. Εγώ προκάλεσα την εγκυμοσύνη, δεν φοβήθηκα την ηλικία. Πιο πολύ με απασχολούσε στα 40. Ήταν πιο πολύ θέμα της καρδιάς μου. Εγώ με το που γέννησα ήθελα κι άλλα παιδιά. Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο συναρπαστικό είναι αυτό το ταξίδι.
Ήθελα να είμαι μία χαρούμενη μαμά. Όλο μου φαίνεται αφρός. Όταν έχεις περάσει τα δίδυμα, το ένα δεν μου φαίνεται κάτι. Μπήκε η καρδιά μου στη θέση της. Έγινε αυτό που ήθελα χρόνια. Είχε να κάνει με το πώς συνδεόμουν με τη μαμά μου και έπρεπε να αποκατασταθεί αυτό και έπρεπε να γίνει μία πορεία και να φέρω αυτό το παιδί», είπε αρχικά για την εγκυμοσύνη της.
«Στα παιδιά μου είπα “α αυτό που σας έλεγα ότι θέλω κι άλλο παιδί, ήρθε η ώρα…”. Πολύ αργότερα με ρώτησαν για τον μπαμπά. Δεν με ρώτησαν ποιος είναι. Με ρώτησαν αν θα πάρει τα μαλλιά του μπαμπά και είπα “όχι, ο μπαμπάς είναι δικός σας μπαμπάς και η μικρούλα έχει εμένα και εσάς”.
Το κοινωνικό πλαίσιο δεν με αγχώνει καθόλου. Υπάρχει ο πνευματικός μπαμπάς, έχω τόσους φίλους, τα αδέρφια του… Ο ρόλος του μπαμπά είναι τόσο πολύ σημαντικός και θα ήθελα ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να μπορεί συνειδητά να υποστηρίξει την επιλογή του», σημείωσε έπειτα.
Όσον αφορά στο γεγονός πως λένε ότι σε αυτή την ηλικία υπάρχει μία επικινδυνότητα στην εγκυμοσύνη, σημείωσε: «Δεν έχω αντιμετωπίσει θέματα. Πριν αποκτήσω τα δίδυμα είχα μία οδυνηρή αποβολή. Με έψαξαν για τον θυροειδή και γι’ αυτό και απέβαλα. Αλλά η μήτρα δεν γερνάει ποτέ. Όταν έχεις μία καλή φυσική κατάσταση και είναι το θέλω σου…».
Όσον αφορά στον πρώην σύζυγό της, τόνισε: «Με τον πρώην σύζυγό μου χρειάζεται να είμαστε καλοί συνεργάτες. Δεν έχει κανέναν λόγο στην προσωπική μου ζωή. Χρειάζεται να υπάρχει ωριμότητα και να εξηγήσουμε στα παιδιά πως δεν αλλάζει τίποτα μεταξύ μας και θα υποδεχθούν την αδερφούλα τους».
Έπειτα ρωτήθηκε γιατί εξαφανίστηκε μετά την Μαρία την άσχημη και αποκάλυψε για πρώτη φορά: «Είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα ο πρώην σύντροφός μου, ο Δημήτρης, και ήταν αγνοούμενος για 3 μέρες. Ήταν αρχιτέκτονας και πήγε εθελοντικά στο Άγιο Όρος… Νόμιζα ότι θα τρυπήσει το κρανίο μου, δεν ξέραμε αν θα ζήσει, ήταν σε μηχανική υποστήριξη, εγώ πήγαινα Θεσσαλονίκη για να τον δω έστω για 2 λεπτά στην εντατική. Δεν ξέραμε αν θα ζήσει, κράτησε 9 μήνες το κώμα. Πήγαμε και Γερμανία μετά…
Με ενδιέφερε να μην τρελαθώ, να σωθώ και να βγάλω εις πέρας αυτά που είχα αναλάβει, το σίριαλ, την ταινία και να είμαι εκεί για εκείνον. Τότε ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Ήμουν σε σοκ, δεν μπορούσα να κλάψω, γιατί θα πρηζόμουν και είχα γύρισμα και οδηγούσε σε τρέλα, οπότε έπρεπε να πάω σε κάποιον να με καθοδηγήσει πώς θα το διαχειριστώ.
Δεν γινόταν να κρατήσω επαφή ακόμα μαζί του, μετά από κάποια στιγμή έπρεπε να είναι οριστικό γιατί ένιωθα ότι με κρατάει πίσω στο συναισθηματικό κομμάτι. Αν δεν πήγαινα θα πάθαινε κρίσεις επιληψίας και έπρεπε να του εξηγώ ότι αποφάσισα να παντρευτώ, έκανα παιδιά, γιατί στο μυαλό του ήμασταν εμείς. Οπότε το επαγγελματικό ήταν το λιγότερο που με ενδιέφερε τότε».
Και τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Συγκινήθηκα γιατί ξέρω πόσο δύσκολα έχει περάσει και μας έδινε δύναμη εμάς».
«Αυτό που με ενδιέφερε είναι να βρω τον εαυτό μου και ποια είμαι εγώ», πρόσθεσε η ηθοποιός μετά από όλη αυτή την περιπέτεια… Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, για την οποία ανέφερε: «Μετά την Εβίτα δρομολογούσε ότι έπρεπε να φύγει. Πιο πολύ έμοιαζα μαζί της παρά με τη μητέρα μου. Με αντιμετώπιζε σαν κόρη της κι εγώ σαν μαμά. Ο θάνατός της ήταν σαν πρόβα για τη μητέρα μου. Όλα πέρασαν από το μυαλό της και το να είμαι μέλλουσα νύφης της. Με τον Γιάννη ήμασταν και στο ίδιο σχολείο, αλλά αυτό έκανε κακό στη σχέση μας με τον Γιάννη. Μιλάμε (τώρα) αν τύχει…».
Και στο τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου την ρώτησε για τις ετοιμασίες για το μωρό της: «Δεν έχω ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο. Δεν βιαζόμαστε. Δεν ξέρω πώς θα την πω ακόμα. Έχω κάποια ονόματα στο μυαλό μου αλλά πρέπει να την δω πρώτα…».
Ειδήσεις Σήμερα
- Τζιν Χάκμαν: Έτσι πέθανε η σύζυγός του – Αυτή είναι η τελική ιατροδικαστική εξέταση
- Λαμίν Γιαμάλ: Ο κόσμος του ποδοσφαίρου τον αποθεώνει – «Φαινόμενο, σαν αυτό γεννιούνται ίσως κάθε 50 χρόνια…»
- Η αγαπημένη στάση ύπνου του σκύλου σας αποκαλύπτει «μυστικά» για την προσωπικότητά του – Όλες οι στάσεις και τι σημαίνουν
- Απίστευτο περιστατικό στην Αγία Βαρβάρα -Tετράχρονο παιδί έπεσε στο φωταγωγό πολυκατοικίας
- Ρόμπερτ Ντε Νίρο για την τρανς κόρη του: «Ε και;» – Η πιο cool αντίδραση