Υλικά
1 ½ φλιτζ. χυμό φρέσκου λεμονιού
6 κουταλιές της σούπας μέλι από λουλούδια
Φλούδα από 1 λεμόνι πολύ ψιλοτριμμένη
2 φλιτζ. σόδα
Διαδικασία
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
Ζεσταίνετε πολύ ελαφρά τον χυμό λεμονιού και προσθέτετε το μέλι. Ανακατεύετε ζωηρά έτσι ώστε να διαλυθεί το μέλι.
Αδειάζετε το μίγμα σε μια κανάτα και ρίχνετε το ξύσμα, μισό φλιτζάνι τσαγιού νερό και τα δυο φλιτζάνια τσαγιού σόδα.
Τοποθετείτε στο ψυγείο για 1 – 2 ώρες και σερβίρετε με άφθονο πάγο.