Υλικά
Το καλύτερο γλυκό της τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Έτοιμο σε 5'
½ κούπα κρύο γάλα πλήρες
2 µπάλες παγωτό βανίλια
100 γραμμ. σοκολάτα γάλακτος ελαφρώς λιωµένη
Σιρόπι σοκολάτας
Σαντιγί
Διαδικασία
Βάζετε στο µπλέντερ ½ κούπα γάλα, 2 µπάλες παγωτό βανίλια, σοκολάτα γάλακτος ελαφρώς λιωµένη και χτυπάτε καλά.
Σερβίρετε σε ψηλό ποτήρι µε ένα µακρύ κουτάλι του παγωτού και καλαµάκι.