Υλικά
2 πατάτες
2 καρότα
1 πράσο
2-3 σέσκουλα
2 κρεμμύδια
1 ώριμη ντομάτα
Λίγο σέλινο
1 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ
Διαδικασία
Μεγάλη Εβδομάδα: Συνταγή για αλάδωτο κριθαρότο, από τον Γέροντα Παρθένιο [Βίντεο]
Καθαρίζετε όλα τα λαχανικά, τα κόβετε σε μικρά κομματάκια και τα βράζετε μέχρι να λιώσουν.
Τα περνάτε από το μπλέντερ, ώστε να αποκτήσουν ωραία υφή.
Συνεχίζετε το βράσιμο, προσθέτοντας όσο νερό θέλετε. Ρίχνετε και το κορν φλάουρ, διαλυμένο σε λίγο νερό.