Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
250 γραμμ. γάλα με πλήρη λιπαρά
250 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
500 γραμμ. κουβερτούρα
30 γραμμ. μέλι
Παγωτό βανίλια για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Σε κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά ζεσταίνετε το γάλα με την κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσουν σε σημείο βρασμού. Αποσύρετε το σκεύος από την φωτιά.
Προσθέτετε το μέλι και ανακατεύετε. Προσθέτετε την κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει και να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ισομοιράζετε τη σούπα σε μπολ. Προσθέτετε από μία μπάλα παγωτό βανίλια και σερβίρετε αμέσως.