Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
800 γραμμ. παϊδάκια αρνίσια
Μουστάρδα
Αλάτι &πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Μπούκουβο
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη
Χυμό από μισό πορτοκάλι
Χυμό από 1 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Διαδικασία
Πλένετε καλά το κρέας. Το βάζετε σε μια λεκανίτσα και προσθέτετε όλα τα υλικά. Ανακατεύετε καλά, σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε να μαριναριστούν τουλάχιστον μισή ώρα.
Απλώνετε στο ταψί, στο οποίο έχετε απλώσει τη λαδόκολλα, και ψήνετε στους 200 βαθμούς, για μισή ώρα, με 45 περίπου λεπτά.