Οι χρήστες αυτών των ιστοσελίδων φαίνεται- μάλιστα- πως πλήρωναν αδρά για να ανταλλάξουν μηνύματα με τις εικονιζόμενες κοπέλες, χωρίς οι ίδιες να γνωρίζουν το παραμικρό, αφού όπως καταγγέλλουν, κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν από τις συμφωνίες που είχαν υπογράψει.
Η υπόθεση έφτασε πρόσφατα στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ύστερα από μήνυση νεαρής γυναίκας και κατηγορούμενο ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί για το αδίκημα της επέμβασης σε προσωπικά δεδομένα έκρινε ότι είναι αναρμόδιο να δικάσει την υπόθεση και την παρέπεμψε σε ανώτερο Δικαστήριο για την πράξη της παραβίασης προσωπικών δεδομένων.
Με βάση δημοσιεύματα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν κι άλλων θυμάτων ή παρόμοιων περιστατικών (η παραπάνω δικογραφία περιλαμβάνει ένορκη κατάθεση και δεύτερης κοπέλας). Η έρευνα ανατέθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ειδήσεις σήμερα
Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «καίνε» οι 27 αναζητήσεις στο Ιντερνετ για κεταμίνη και άλλα φάρμακα
Ηπατίτιδα… άγνωστος Χ «χτυπά» μικρά παιδιά – Παγκόσμιος συναγερμός
Σφαγή στον ΣΥΡΙΖΑ: Τι έγινε στο συνέδριο διχασμού και και παρακμής