Οι παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης πετάγονται συχνά ιδρωμένοι στον ύπνο τους. Το ίδιο συμβαίνει και στον Ντιέγκο Σιμεόνε. Η κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος τους στοιχειώνει ακόμα. Οι «ροχιμπλάνκος» άγγιζαν με τα ακροδάχτυλά τους το τρόπαιο του Champions League τον Μάιο του 2014 στη Λισαβόνα, όμως η Ρεάλ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, στέλνοντας τον τελικό στην παράταση. Εκεί η «Ατλέτι» κατέρρευσε, με τη «βασίλισσα» να επικρατεί 4-1 και να πανηγυρίζει το δέκατο τίτλο της στο θεσμό.
Γράφει ο Άρης Τσιρτσίκος
Οι δύο συμπολίτισσες συναντιούνται ξανά. Αυτή τη φορά στο Σαν Σίρο και αύριο το βράδυ (21:45) το Μιλάνο θα είναι η πρωτεύουσα του ποδοσφαίρου. Στις 28 Μαΐου 1588, η Ισπανική Αρμάδα ξεκίνησε από τη Λισαβόνα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο όπου διεξήχθη ο τελικός πριν από δύο χρόνια, την εκστρατεία της για να κατακτήσει την Αγγλία. Η ιστορία επαναλαμβάνεται πάνω στο χορτάρι, με τους Ισπανούς, πάντως, να κάνουν απόβαση στην Ιταλία. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κλάτενμπουργκ, οι σύλλογοι της Μαδρίτης θα έχουν έντεκα τρόπαια στη συλλογή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση της άτυπης κόντρας των πόλεων το… Μιλάνο με δέκα (επτά η Μίλαν, τρία η Ίντερ).
Ο «Τσόλο» και οι μαχητές του θα έχουν την ευκαιρία να διώξουν μια και καλή τον εφιάλτη του Σέρχιο Ράμος. Μετά από δύο χαμένους τελικούς (η πρώτη φορά ήταν σε επαναληπτικό με την Μπάγερν το 1974), οι «κολτσονέρος» κυνηγούν με μεγαλύτερη δίψα την κορυφή. Οι «μερένχες», από τη μεριά τους, η πιο πετυχημένη ομάδα στα χρονικά του Champions League και του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, θέλουν να φτιάξουν μια ενδεκάδα από τα έπαθλά τους. Ο μαδριλένικος εμφύλιος θα κόψει την ανάσα.
Ο Γκάρεθ Μπέιλ άναψε… φωτιές, μερικά 24ωρα πριν από τον αγώνα, δηλώνοντας πως «κανένας ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο δεν θα ήταν βασικός στη Ρεάλ». Οι «ροχιμπλάνκος» σκοπεύουν να δώσουν τις απαντήσεις τους στο γήπεδο. Όπως ακριβώς έχουν πράξει, στις τελευταίες συναντήσεις τους με τη «βασίλισσα». Περισσότεροι από 80.000 φίλαθλοι θα βρίσκονται στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για να δουν τον… πόλεμο, περισσότεροι από 180 εκατομμύρια θεατές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την τηλεόραση σε 220 χώρες.
Στην τελετή έναρξης, την παράσταση θα κλέψει, πάντως, η Αλίσια Κις, ενώ από τον Αντρέα Μποτσέλι και τη συγκλονιστική φωνή του θα ακουστεί στα πέρατα της γης ο ύμνος του Champions League. Πριν καθίσετε αναπαυτικά για να απολαύσετε τη μονομαχία της Ρεάλ με την «Ατλέτι», ο eleftherostypos.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μεγάλο τελικό.
ΟΙ… ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ
Ζινεντίν Ζιντάν
Ο πάγκος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα… καυτός. Οι απαιτήσεις είναι αυξημένες για όποιον προπονητή αναλαμβάνει το τιμόνι του, κατά πολλούς, κορυφαίου κλαμπ του πλανήτη. Και, φυσικά, τα αποτελέσματα δεν είναι τα μόνα που μετρούν για τη διοίκηση. Το θέαμα θα πρέπει να συνοδεύει τις παραστάσεις της «βασίλισσας».
Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν ανταποκρίθηκε σε αυτές τις οδηγίες και αποτέλεσε σύντομα παρελθόν από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Στη θέση του κλήθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν, που στα 43 του είχε εμπειρία μόνο από τη δεύτερη ομάδα των «μερένχες». Ο «Ζιζού», πάντως, απολαμβάνοντας τη στήριξη των ιθυνόντων και των παικτών, έβαλε στο σωστό δρόμο τη Ρεάλ.
Κυρίως έδωσε την απαραίτητη ώθηση στον ψυχολογικό τομέα και οι «μερένχες» έφτασαν να διεκδικούν μέχρι την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Είναι ο μόνος κόουτς που πανηγύρισε 53 βαθμούς στα πρώτα είκοσι ματς στην Primera Division στην ιστορία του συλλόγου.
Πλέον θέλει να γίνει ο έβδομος στα χρονικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης που την κατακτά ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής (Μουνιόθ, Τραπατόνι, Κρόιφ, Αντσελότι, Ράικαρντ, Γκουαρδιόλα οι προηγούμενοι). Όταν φορούσε τα παπούτσια με τις τάπες και… χόρευε στο χορτάρι, δεν έχασε ποτέ με αντίπαλο την Ατλέτικο, μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.
Ντιέγκο Σιμεόνε
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ο άνθρωπος που άλλαξε την πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης. Υπό τις οδηγίες του «Τσόλο», οι «κολτσονέρος» αμφισβήτησαν την κυριαρχία των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα (πήραν τον τίτλο πριν από δύο χρόνια), σήκωσαν το Europa League, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, το εγχώριο Σούπερ Καπ και το Κύπελλο, φτάνοντας, επιπροσθέτως, μέχρι τον τελικό του Champions League.
Τώρα βρίσκονται ξανά εκεί. Και για να τα καταφέρουν απέκλεισαν Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου, τα δύο φαβορί για την κατάληψη της κορυφής. Ξεκάθαρα έργο του Αργεντίνου κόουτς. Σε κάθε ματς έδινε κι ένα μοναδικό σόου, τόσο με τον τρόπο που διηύθυνε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, όσο και με τα… κόλπα του με τους οπαδούς, τους διαιτητές, ακόμη και με τους αντιπάλους. Στο Μόναχο τα έβαλε με τον Γκουαρδιόλα και με τον Ριμπερί. Όχι ότι υπάρχει κάποιος που τον φοβίζει…
«Δεν υπάρχει εκδίκηση στο ποδόσφαιρο, μόνο νέες ευκαιρίες», είπε πριν από τον τελικό στην Ιταλία. Ο 46χρονος προπονητής έχει τη δυνατότητα να χαράξει με ολόχρυσα γράμματα το όνομά του στις σελίδες της ιστορίας της «Ατλέτι». Με όσα πέτυχε φέτος στο θεσμό, ίσως του το χρωστάει η «στρογγυλή θεά».
ΤΑ «ΒΑΡΟΜΕΤΡΑ»
Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το… αλάτι της Ρεάλ Μαδρίτης. Το παιχνίδι της «βασίλισσας» χωρίς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ είναι άνοστο, χωρίς ίχνος υπερβολής. Ο «CR7» έχει τη δυνατότητα με τις αστείρευτες δυνάμεις του και το πάθος του να βγάζει τους «μερένχες» μπροστά. Η απουσία του ήταν παραπάνω από εμφανής στο πρώτο ματς της φάσης των «4» του θεσμού απέναντι στη Σίτι στο Μάντσεστερ.
Γι’ αυτό και ο Ζιντάν έχασε το χρώμα του όταν τον είδε να τραυματίζεται στην προπόνηση της Τρίτης. Ο 31χρονος «μπομπέρ» δεν θα το έχανε, πάντως, το συγκεκριμένο παιχνίδι, ακόμη και αν χρειαζόταν να παίξει με… μισό πόδι. Έχει μπροστά του κάποια ρεκόρ να πετύχει στο Σαν Σίρο.
Κατ’ αρχάς, δεν έχει σκοράρει στο συγκεκριμένο γήπεδο και δεν του αρέσει να αφήνει μισοτελειωμένες δουλειές. Επισκέφθηκε το «Τζουζέπε Μεάτσα» σε τέσσερις περιπτώσεις στο παρελθόν (τρεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μια με τους Μαδριλένους) και δεν έχει φύγει ποτέ νικητής από κει. Κόντρα στην Ατλέτικο, πάντως, έχει σημειώσει 15 γκολ.
Χρειάζεται άλλο ένα αύριο για να φτάσει τα 17 στο τρέχον τουρνουά και να ισοφαρίσει τη δική του κορυφαία επίδοση από τη σεζόν 2013/2014. Παράλληλα, αν τα καταφέρει, θα γίνει ο μόνος μετά τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο (πέντε φορές), που μπαίνει στη λίστα των σκόρερ σε τρεις τελικούς του κορυφαίου ευρωπαϊκού θεσμού. Το είχε κάνει με τους «κόκκινους διαβόλους» το 2008 απέναντι στην Τσέλσι στη Μόσχα και πρόπερσι, στην πατρίδα του, στο έξτρα μισάωρο με τους «ροχιμπλάνκος».
Αντουάν Γκριεζμάν
Η Ατλέτικο είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ομάδας του προπονητή. Κανένας δεν σκέφτεται τον εαυτό του και είναι πολύ πιθανό στα αποδυτήρια, πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές να φωνάζουν «όλοι για έναν κι ένας για όλους». Παρόλα αυτά, ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει στη φετινή διαδρομή της, βγάζοντας το… φίδι από την τρύπα σε αρκετές περιπτώσεις.
Πέτυχε, άλλωστε, και τα δύο γκολ στη νίκη 2-0 επί της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά του Champions League, όπως και το «χρυσό» τέρμα στη ρεβάνς των ημιτελικών με την Μπάγερν στη Γερμανία. Στο πρωτάθλημα ήταν ο συνήθης ύποπτος στα… φτωχά 1-0 ή 2-0 που μετέτρεψαν σε επιστήμη οι «ροχιμπλάνκος».
Στην Primera Division, ο Γάλλος άσος βρήκε συνολικά 22 φορές το δρόμο για τα δίχτυα (ακριβώς όπως και πέρυσι). Ο… πρώτος σκόρερ, δηλαδή, του ισπανικού πρωταθλήματος, μετά τους «αστέρες» της Ρεάλ και των πρωταθλητών «μπλαουγκράνα». Ο 25χρονος στράικερ πέτυχε συνολικά 32 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι, μάλιστα, ο μόνος παίκτης της «Ατλέτι» που αγωνίστηκε σε όλα τα ματς στη Liga και συμπεριλήφθηκε στην αρχική ενδεκάδα σε κάθε αναμέτρηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Η σφυρίχτρα θα βρίσκεται στα χείλη του Μαρκ Κλάτενμπουργκ. Το άλλοτε «παιδί-θαύμα» της αγγλικής διαιτησίας, ξεκίνησε μόλις στα 25 του τη θητεία του στα γήπεδα. Πλέον είναι 41 χρόνων και βρίσκεται μπροστά στη σπουδαιότερη πρόκληση της καριέρας του. Η προηγούμενη ιδιαίτερη στιγμή του ήταν ο τελικός των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.
Έγινε ευρέως γνωστός, πάντως, όταν στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ τον Ιανουάριο του 2005 δεν είδε (όπως και ο βοηθός του) ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο σουτ του Πέδρο Μέντες, έπειτα από την… γκάφα του Ρόι Κάρολ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε γίνει αλλαγή για τους «κόκκινους διαβόλους» λίγα λεπτά νωρίτερα.
Ο Κλάτενμπουργκ είναι φίλαθλος της Νιουκάστλ και δεν διορίζεται σε ματς των «καρακαξών». Θα μπορούσε, βέβαια, να μη σφυρίζει σε κανέναν αγώνα στο Νησί, καθώς διαγράφηκε από την επιτροπή διαιτησίας τον Αύγουστο του 2008, γιατί απέκρυψε το γεγονός ότι βρισκόταν υπό έλεγχο για τις οφειλές του στην εφορία από την επιχείρησή του. Ο ηλεκτρολόγος από το Ντάραμ άσκησε έφεση στη συγκεκριμένη απόφαση και δικαιώθηκε, επιστρέφοντας στη δράση τον επόμενο Απρίλιο.
Φήμες, όμως, τον θέλουν να έχει μπλέξει στο παρελθόν με ναρκωτικά, ενδοοικογενειακή βία και τζόγο. Ο ίδιος έχει αρνηθεί κάθε κατηγορία και πλέον απολαμβάνει το μισθό των 100.000 ευρώ που λαμβάνει ετησίως ως ρέφερι.
Φέτος ήταν ο «άρχοντας» στα ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν 1-0, Ατλέτικο Μαδρίτης-Αϊντχόφεν 0-0 και Ατλέτικο-Μπάγερν 1-0. Έχει σφυρίξει επίσης στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2014, όπου οι «μερένχες» λύγισαν με 2-0 τη Σεβίλλη.
ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ
Από… φτωχός συγγενής στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως πήρε τον αέρα της Ρεάλ. Αυτό συνέβη και στην τρέχουσα περίοδο, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» στα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος πήραν μια νίκη και μια ισοπαλία. Στις 4 Οκτωβρίου, οι δύο μονομάχοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο «Βιθέντε Καλντερόν» και οι «μερένχες» προηγήθηκαν με τον Μπενζεμά στο 9’. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με το πέναλτι του Γκριεζμάν στο 22’, διότι ο Νάβας είπε «όχι» στον Γάλλο επιθετικό. Η ομάδα του Σιμεόνε πήρε, πάντως, το βαθμό, χάρη στο τέρμα του Βιέτο (είχε μπει αλλαγή στην αναμέτρηση) στο 83’.
Ο αγώνας του δεύτερου γύρου πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Ο «Τσόλο» έκανε… ματ στον Ζιντάν και η «βασίλισσα» έδειχνε εγκλωβισμένη στην τακτική της «Ατλέτι», η οποία επιβλήθηκε 1-0, με τον Γκριεζμάν να είναι ο σκόρερ της στο 53’. Πρόκειται, δε, μέχρι στιγμής για το μοναδικό εντός έδρας ματς των «μερένχες» που δεν βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα με τον Γάλλο προπονητή στον πάγκο.
Γενικώς η Ρεάλ μετράει μόλις μια νίκη στις τελευταίες δέκα συναντήσεις με τους «κολτσονέρος», στη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League, πέρυσι τον Απρίλιο. Η συνολική προϊστορία στις εγχώριες υποχρεώσεις (202 παιχνίδια) είναι, εντούτοις, συντριπτικά υπέρ της «βασίλισσας», η οποία έχει επιβληθεί σε 102 περιπτώσεις. Η συμπολίτισσά της έφυγε με το κεφάλι ψηλά από το γήπεδο σε 51 αναμετρήσεις, ενώ 49 έληξαν ισόπαλες.
ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΑΝ ΣΙΡΟ
Στα χρονικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τρεις φορές διεξήχθη ο τελευταίος αγώνας στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Η πρώτη ήταν στις 27 Μαΐου 1965, όταν η Ίντερ, τυπικά και ουσιαστικά γηπεδούχος, επιβλήθηκε 1-0 την Μπενφίκα, κατακτώντας για δεύτερη διαδοχική σεζόν το τρόπαιο (είχε νικήσει την προηγούμενη τη Ρεάλ Μαδρίτης). Στο πλημμυρισμένο χορτάρι, οι ποδοσφαιριστές έδιναν μάχη για να κρατηθούν όρθιοι και ο μόνος που κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα ήταν ο Βραζιλιάνος Ζαΐρ των «νερατζούρι», αν και το γκολ το… έπνιξε ο τερματοφύλακας των Πορτογάλων, Κόστα Περέιρα.
Πέρασαν μόλις πέντε χρόνια για να πραγματοποιηθεί ξανά ο τελικός στο Μιλάνο. Μια αναμέτρηση, πάντως, που παραλίγο να μη γίνει ποτέ, εξαιτίας των παρατεταμένων απεργιών στην Ιταλία (η εγχώρια ομοσπονδία έκανε πίσω, προκειμένου να μην τιμωρηθούν οι σύλλογοι με αποκλεισμό από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς). Το 1970, στις 6 Μαΐου, η Φέγενορντ επικράτησε 2-1 στην παράταση της Σέλτικ (1-1 κανονική διάρκεια) κι έγινε η πρώτη ολλανδική ομάδα που ανεβαίνει στην κορυφή της «γηραιάς ηπείρου». Οι Κέλτες μπήκαν σε θέση οδηγού στο 30’ με τον Γκέμελ, όμως δύο λεπτά αργότερα, ο «σιδερένιος» Ισραέλ έφερε το ματς στα ίσια. Το σκορ δεν άλλαξε στα 90 λεπτά και φαινόταν ότι δεν θα διαφοροποιηθεί στην παράταση, ωστόσο στο 116’, ο Κίντβαλ εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στην άμυνα των Σκωτσέζων και χάρισε τον τίτλο στη Φέγενορντ.
Στα πέναλτι, πάντως, οδηγήθηκε η τρίτη τελική μονομαχία που έλαβε χώρα στο Σαν Σίρο, στις 23 Μαΐου 2001, ανάμεσα στην Μπάγερν και στη Βαλένθια. Οι Βαυαροί θριάμβευσαν στο τέλος (όπως συμβαίνει συνήθως με τους Γερμανούς), επικρατώντας 5-4 στη «ρώσικη ρουλέτα» (1-1 το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια και στην παράταση). Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν με πέναλτι του Μεντιέτα στο 3’ και λίγα λεπτά μετά ο Κανιθάρες σταμάτησε τον Σολ σε εκτέλεση από την «άσπρη βούλα». Στη δεύτερη εσχάτη των ποινών που κέρδισαν οι παίκτες του Χίτσφελντ, ο Έφενμπεργκ σημάδεψε σωστά στο 50’. Στη διαδικασία των πέναλτι, «μίλησε» η κλάση του Καν, ο οποίος απέκρουσε τρεις φορές την μπάλα, υποχρεώνοντας τους Ισπανούς στη δεύτερη διαδοχική ήττα τους στον τελικό του Champions League.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ
(Με κεφαλαία τα εκτός έδρας παιχνίδια)
Ρεάλ Μαδρίτης:
Φάση ομίλων
Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0
ΜΑΛΜΕ 2-0
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 0-0
Παρί Σεν Ζερμέν 1-0
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ 4-3
Μάλμε 8-0
Φάση των «16»
ΡΟΜΑ 2-0
Ρόμα 2-0
Προημιτελικά
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 0-2
Βόφλσμπουργκ 3-0
Ημιτελικά
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 0-0
Μάντσεστερ Σίτι 1-0
Ατλέτικο Μαδρίτης:
Φάση ομίλων
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2-0
Μπενφίκα 1-2
Αστανά 4-0
ΑΣΤΑΝΑ 0-0
Γαλατασαράι 2-0
ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-1
Φάση των «16»
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 0-0
Αϊντχόφεν 0-0 (8-7 πέν.)
Προημιτελικά
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-2
Μπαρτσελόνα 2-0
Ημιτελικά
Μπάγερν Μονάχου 1-0
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1-2
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Ντάνιελ Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά
Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένες, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Σαούλ, Κόκε, Γκάμπι, Φερνάντες (ή Καράσκο), Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες
Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Η Ρεάλ Μαδρίτης ακολούθησε τη… συνταγή της συμπολίτισσας Ατλέτικο στους αγώνες της στο Champions League, δίνοντας έμφαση πρωτίστως στα αμυντικά καθήκοντά της (σε δέκα ματς δεν δέχτηκε γκολ, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ της Άρσεναλ). Οι «ροχιμπλάνκος», στην αντίπερα όχθη, δεν πρόκειται να αλλάξουν την τακτική που τους έφτασε ως εδώ. Η θέα του τροπαίου συγκρατεί οποιαδήποτε διάθεση για ρίσκα. Δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση, όπως είχε συμβεί επίσης στην αντίστοιχη μονομαχία τους πριν από μια διετία, και, μάλιστα, με το ίδιο σκορ (1-1).