Υλικά για 3 μερίδες:
500 γρ. πορτομπέλο, κομμένα σε χοντρές φέτες
800 γρ. πατάτες, καθαρισμένες κ κομμένες σε κομμάτια
5 κλωνάρια δεντρολίβανο
5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
400 γρ. χυμός πορτοκαλιού
6 κ.σ. ελαιόλαδο
5 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι κ πιπέρι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε σε ένα μπολ τον χυμό με το λάδι, την μουστάρδα, αλατοπίπερο και το σκόρδο.
Βάζουμε σε ένα ταψί τις πατάτες κ τα μανιτάρια κ περιχύνουμε με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού.
Προσθέτουμε το δεντρολίβανο κ ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 1 ώρα.
Καλή μας απόλαυση και Χρόνια Πολλά!
Πηγή: The Veggie Sisters