Υλικά
1⁄2 φλιτζ. κουκουνάρι
3/4 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοτριμμένες
6 φλιτζ. φύλλα βασιλικού
3⁄4 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Νιόκι
Διαδικασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Βάζουμε το κουκουνάρι σε λαμαρίνα ψησίματος μέχρι να χρυσαφίσει, για περίπου 10 λεπτά. Σε ένα μούλτι βάζουμε το κουκουνάρι, προσθέτουμε τυρί και σκόρδο και αλέθουμ.
Προσθέτουμε βασιλικό και ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο μέχρι να απορροφηθεί. Χτυπάμε σταδιακά. Δοκιμάζουμε και ρίχνουμε και αλάτι.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Τι θα καταθέσει η Εβελίνα Παπούλια την Παρασκευή
- Νέα αρχή για την Κατερίνα Καινούργιου 4 μήνες μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη
- Survivor-spoilers: Αλλάζουν οι ομάδες – Δείτε τις συνθέσεις
- Survivor 5 – spoiler: Αποχώρηση «βόμβα» από το ριάλιτι
- Στο αστυνομικό τμήμα η Δανάη Παππά του Σασμού – Τι συνέβη και γιατί ενεπλάκη ο σύντροφός της
- Η πρώτη αντίδραση της Δέσποινας Βανδή για την σχέση Ντέμη – Παναγοπούλου
- Eurovision 2022: Μεγάλο φαβορί το τραγούδι Ουκρανίας – Στο πεδίο της μάχης μέλη της μπάντας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter