Υλικά
- 20 μπισκότα digestive
- 125 γραμμ. βούτυρο
- 200 γραμμ. γάλα ζαχαρούχο
- 2 κουταλιές της σούπας κακάο
- 125 γραμμ. καρύδα τριμμένη
- Τρούφα σοκολάτας για επικάλυψη
Διαδικασία
Τοποθετούμε τα μπισκότα μέσα σε μια πλαστική σακούλα και τα θρυμματίζουμε με έναν πλάστη. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Αφήνουμε το μίγμα στην άκρη να κρυώσει ελαφρά.
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
Προσθέτουμε στο μίγμα τα μπισκότα, το κακάο, την τριμμένη καρύδα και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. Με ένα κουτάλι του γλυκού παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα. Την κάθε κουταλιά την κάνουμε μπαλάκι με τα χέρια μας.
Τοποθετούμε την τρούφα σοκολάτας μέσα σε μια πλαστική σακούλα, βάζουμε σε παρτίδες τα τρουφάκια και τα ρολάρουμε προσεχτικά, μέχρι να καλυφθούν ολόκληρα με την τρούφα. Βάζουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο για 30 λεπτά και σερβίρουμε.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- H Lady Gaga φωτογραφίζεται ολόγυμνη για τη Vogue [εικόνες]
- Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτή είναι η πιο σέξι 52χρονη γυναίκα στον πλανήτη – Εμφανίστηκε με μπικίνι στη σκηνή [βίντεο]
- Τάσος Ξιαρχό: Αυτά είναι τα μηνύματα που αντάλλαξε η Μελέτη με τον χορογράφο όσο ήταν εξαφανισμένος [βίντεο]
- Bachelor 2: Αυτή είναι η τελική τριάδα – Bίντεο ντοκουμέντο
- Ελπίδα Νίνου: Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη σπάει την σιωπή της για το διαζύγιο
- Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι: Παντρεύονται Κίτσου – Γκοτσόπουλος! Έγκυος η Μαρία;
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr