Υλικά
1 φλιτζ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
1 φλιτζ. ζαχαρούχο γάλα
2 κoυταλιές της σούπας κακάο
1 φλιτζ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
1/4 φλιτζ. σταγόνες κουβερτούρας
Διαδικασία
Σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων λιώνετε την κουβερτούρα. Στη συνέχεια την αναμειγνύετε με το ζαχαρούχο γάλα και το κακάο, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνετε το μείγμα να κρύωσει για 15 λεπτά στο ψυγείο.
Στο σταθερό μίξερ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, μέχρι να σχηματιστούν απαλές κορυφές. Προσθέτετε το κρύο μείγμα σοκολάτας και ανακατεύετε με μαρίζ μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Μεταφέρετε το μείγμα σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων που κλείνει αεροστεγώς. Παγώνετε το παγωτό στην κατάψυξη για 6 ώρες. Σερβίρετε το παγωτό σοκολάτα σε μπάλες.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γυρίζει σελίδα μετά τον χωρισμό της με τον Snik
- Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ποζάρει με καυτό μπικίνι και βάζει «φωτιά» στο Ντουμπάι
- Η φωτογράφιση της Μέγκαν Φοξ με τον νέο της σύντροφο που προκάλεσε αναστάτωση στους θαυμαστές της
- Survivor 4: Άσχημα τα νέα για τον Νίκο Μπάρτζη – Μπαίνει στο χειρουργείο
- Βασίλης Σπανούλης & Ολυμπία Χοψονίδου: Οι πρώτες βουτιές με τα παιδιά τους [φωτογραφίες]
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr