Υλικά
15 πατάτες κομμένες
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Χυμό από ένα λεμόνι
1 σκ. σκόρδο πολτοποιημένο
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη ξερή τριμμένη
Διαδικασία
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ τις πατάτες και προσθέτετε όλα τα υλικά. Ανακατεύετε καλά και τις απλώνετε στο ταψί. Προσθέτετε 1 ποτήρι νερό, μη βάλετε πολύ. Καλύπτετε το ταψί με λαδόκολλα και μετά αλουμινοχαρτο. Ψήνετε για 45 περίπου λεπτά, στους 180 βαθμούς στον αέρα σκεπασμένο. Βγάζετε το αλουμινόχαρτο και αφήνετε για 5 λεπτάκια ακόμη να πάρουν χρώμα.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γυρίζει σελίδα μετά τον χωρισμό της με τον Snik
- Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ποζάρει με καυτό μπικίνι και βάζει «φωτιά» στο Ντουμπάι
- Η φωτογράφιση της Μέγκαν Φοξ με τον νέο της σύντροφο που προκάλεσε αναστάτωση στους θαυμαστές της
- Survivor 4: Άσχημα τα νέα για τον Νίκο Μπάρτζη – Μπαίνει στο χειρουργείο
- Βασίλης Σπανούλης & Ολυμπία Χοψονίδου: Οι πρώτες βουτιές με τα παιδιά τους [φωτογραφίες]
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr