Υλικά
4 μεγάλες βρασμένες πατάτες
1 κρεμμύδι κόκκινο
1 πράσινη πιπεριά
3 αγγουράκια τουρσί
1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
1 κουταλιά της σούπαςμαϊντανό
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο κρεμμύδι(το πράσινο μέρος του)
2 κουταλιές της σούπας άνηθο
Για το dressing
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι λευκό
4 κουταλιές της σούπαςελαιόλαδο
1 ½ κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπαςλεμόνι
1 κουταλιά της σούπαςγιαούρτι
1 κουταλιά της σούπαςμαγιονέζα
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Βράζετε τις πατάτες με την φλούδα τους και, πριν κρυώσουν, τις ξεφλουδίζετε και τις κόβετε σε κομμάτια 3 εκ., τις αφήνετε στην άκρη να κρυώσουν. Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά για το dressing. Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε και σερβίρετε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr