Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
400 γραμμ. σοκολάτα ψιλοκομμένη
160 γραμμ. κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας λικέρ
Κακάο
Φιστίκι ψιλοκομμένο
Διαδικασία
Βάζετε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί. Κόβετε σε μικρά κομματάκια τη σοκολάτα.
Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά, ρίχνετε μέσα τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύετε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Προσθέτετε το μέλι, το λικέρ και ανακατεύετε. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει. Με ένα κουτάλι παίρνετε λίγη ποσότητα από το μπολ και πλάθετε σε μπαλάκια τα τρουφάκια. Τα καλύπτετε με κακάο, φιστίκι ή οποιοδήποτε άλλο υλικό επιθυμείτε.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr