Υλικά
Φιλέτο Wellington: Το χριστουγεννιάτικο πιάτο που τρώνε σε όλο τον κόσμο
2 φέτες ψωμί με προζύμι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 μεσαία αυγά
Σάλτσα τσίλι για το γαρνίρισμα
Σάλτσα πέστο για το γαρνίρισμα
Διαδικασία
Κόβετε ένα μεσαίο κύκλο στις φέτες ψωμί με τη βοήθεια κουπάτ ή ποτηριού. Στο τηγάνι λιώνετε το βούτυρο και φρυγανίζετε τις φέτες ψωμί από τις δύο πλευρές.
Σπάτε στο κέντρο της κάθε φέτας από ένα αυγό. Τηγανίζετε μέχρι να ψηθεί καλά. Σερβίρετε σε πιάτα. Γαρνίρετε με σάλτσα τσίλι ή σάλτσα πέστο και απολαμβάνετε.