Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
600 γραμμ. φιλέτο ψαριού
1 κόκκινη πιπεριά
1 ντομάτα ώριμη ή ντοματίνια
1 πράσινη & 1 πορτοκαλί πιπεριά
Λεμόνι
Θυμάρι
Αλάτι
Διαδικασία
Κόβετε την ντομάτα σε ροδέλες και τις στρώνετε πάνω σε μία λαδόκολλα. Βάζετε επάνω στην ντομάτα το φιλέτο του ψαριού. Το αλατίζετε και ρίχνετε θυμάρι.
Κόβετε το λεμόνι σε λεπτές φέτες και τις πιπεριές και τις βάζετε πάνω στο ψάρι. Κλείνετε τη λαδόκολλα με σπάγκο και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.