Υλικά
Ο Πέτρος Συρίγος φουρνίζει κουραμπιέδες και έχει την καλύτερη συνταγή για τα Χριστούγεννα
4 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες
1 κουτάκι μπύρα
130 γραμμ. αλεύρι
20 γραμμ. κορν φλάουερ
Αλάτι & πιπέρι
Θυμάρι φρέσκο
Μαϊντανός
Διαδικασία
Βάζετε σε ένα μπολ την μπύρα και προσθέτετε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι που το προσθέτετε σιγά σιγά μέχρι να γίνει ένας παχύρρευστος χυλός.
Βουτάτε τα λαχανικά στο χυλό και τηγανίζετε σε καυτό λάδι. Προσοχή! Τηγανίζετε σε αρκετό λάδι έτσι ώστε όταν τα λαχανικά ανέβουν στην επιφάνεια και πάρουν χρυσαφί χρώμα είναι έτοιμα.