1 κουτί γάλα εβαπορέ (παγωμένο για 3 ώρες στο ψυγείο)
1 κουτί φυτική σαντιγί
½ κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 βανίλια σε σκόνη
4 κρόκους αυγών
½ φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. Oreo μπισκότα, σπασμένα σε μικρά κομμάτια
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τη ζάχαρη, τη βανίλια, τους κρόκους και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά μέχρι το μείγμα να αφρατέψει και να ασπρίσει.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τη φυτική σαντιγί και τη χτυπάτε με το μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτετε το μείγμα των κρόκων και τη βανίλια και ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ το παγωμένο εβαπορέ, το ζαχαρούχο γάλα και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά. Προσθέτετε το μείγμα των κρόκων με τη σαντιγί και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 2 λεπτά.
Αδειάζετε το μείγμα του παγωτού σε ένα μεταλλικό μακρόστενο μπολ, το καλύπτετε με μεμβράνη και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Βγάζετε το παγωτό από την κατάψυξη και το χτυπάτε με το μίξερ χειρός για 2 λεπτά. Προσθέτετε τα μπισκότα Oreo και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 2 λεπτά. Τοποθετείτε πάλι το σκεύος, σκεπασμένο με μεμβράνη στην κατάψυξη για ακόμα 1 ώρα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία του χτυπήματος και του παγώματος για ακόμα 4 φορές, ώστε το παγωτό σας να γίνει αφράτο, χωρίς κρυστάλλους.