Υλικά
3 κατσικίσια κότσια
200 γραμμ. κριθαράκι Κερκίνης
300 γραμμ. ντομάτα τριμμένη
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
100 γραμμ. ελαιόλαδο
1 κανελόξυλο
2 φύλλα δάφνης
Αλάτι & πιπέρι
Νερό
Διαδικασία
Βάζετε στη γάστρα το κρέας με τα μυρωδικά, την ντομάτα, τα κρεμμύδια και σκόρδα. Καλύπτετε με νερό και ψήνετε, με το καπάκι, για 1 ώρα.
Όταν δείτε ότι το κρέας είναι τρυφερό, προσθέτετε το κριθαράκι, αλατοπίπερο και αν χρειάζεται νερό.
Ψήνετε για 20-25 λεπτά περίπου, με ανοιχτή την γάστρα να πάρει χρώμα.