Yλικά
1 κιλό κιμά γαλοπούλας
3 αβγά
150 γραμμ. βούτυρο
200 γραμμ. παρμεζάνα
200 γραμμ. φρυγανιά τριμμένη
1 κρεμμύδι μέτριο (ψιλοκομμένο)
1 χούφτα άνηθο (ψιλοκομμένο)
20 γραμμ. τζίντζερ (ψιλοκομμένο)
Αλάτι & πιπέρι
Διαδικασία
Η τέλεια συνταγή με τη γαλοπούλα που περίσσεψε - Φτιάξτε το νοστιμότερο σουφλέ
Λιώνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και έπειτα προσθέτετε το κρεμμύδι, το τζίντζερ και τον άνηθο, τα σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι και τα αφήνετε να κρυώσουν.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε τον κιμά, τα αβγά, την παρμεζάνα, τη φρυγανιά και το βούτυρο με το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, αλατοπιπερώνετε και ζυμώνετε καλά.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Πλάθετε μπιφτέκια και τα βάζετε . Ψήνετε μέχρι να ροδίσουν. Μπορείτε να τα ψήσετε και στη σχάρα.